LOGO-NA.png

ONZE GROEP NA IN CIJFERS:

10 ACTIEVE
BEDRIJVEN IN 2022

225 WERKNEMERS:
GEMEENSCHAP VAN 106 TOUWTECHNIEKERS

AFDELINGEN IN 3 LANDEN:
FRANKRIJK - BELGIË - MAROKKO

WAT IS NA GROUP?

NA is een Frans-Belgische groep die bestaat uit 10 bedrijven die gespecialiseerd zijn in werken op moeilijk toegankelijke plekken in industrie, stedenbouw, burgerlijke bouwkunde en hernieuwbare energie.

Binnen de verschillende entiteiten werken 230 mensen, onder wie meer dan 106 touwtechniekers die het bedrijf in staat stellen om overal in Frankrijk en Europa in te grijpen.

De Groep levert hoogtechnische diensten op uitzonderlijke locaties en is altijd koploper qua veiligheid en technische knowhow dankzij haar geïntegreerde opleidingscentrum en hoogwaardige veiligheidsuitrusting.

ONZE WAARDEN

Als touwtechnieker leer je op anderen vertrouwen voor je eigen veiligheid. Door de aard van onze activiteiten vinden we veiligheid tijdens onze interventies van het allergrootste belang, zowel voor onze eigen responders als voor de infrastructuur waarop of waarin we werken.

We zijn gewend om aan de meest technische projecten te werken en zetten ons in voor de bescherming/renovatie/zorg voor de gebouwen/structuren, monumenten en werken waaraan we werken.

Preventieplan, documentatie en veiligheid zijn daarom onze sleutelwoorden, naast de kameraadschap die ontstaat tussen onze technici in de zware omstandigheden waarin ze hun werk moeten uitvoeren.

We worden gedreven door het verlangen om problemen op te lossen en een oplossing te vinden voor elke situatie.

GROEPSMAATSCHAPPIJEN:

france.png

Avelin – Lillebonne – Istres

logo-nordaccess.png
belgium.png

Mouscron (Moeskroen)

BTH.png
maroc.png

Casablanca

MRA.png
france.png

Avelin – Calais

NAD.png
france.png

Avelin & sur sites

elit. porta. venenatis commodo at Nullam elit. accumsan Aliquam
Retour en haut