BUITENONDERHOUD VAN ATTRACTIES EN CONSTRUCTIES

Logo_SNELAC

EEN PARTNERSCHAP TUSSEN SNELAC EN BTH

Onze groep NA is geselecteerd door het syndicat national des espaces de loisirs d’attractions et culturels (SNELAC) als partner voor onderhoudswerkzaamheden aan attracties, structuren en gebouwen van leden van de unie.

Dit lidmaatschap is ingegaan op 1 januari 2022 en geeft leden van de vakbond de mogelijkheid om een beroep te doen op de diensten van de verschillende dienstverlenende bedrijven van de groep NA. Het gaat in het bijzonder om het onderhoud van attracties, constructies en moeilijk toegankelijke plaatsen, de opleiding “veiligheid van responders” voor het personeel van de themaparken en de levering van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) voor technici die instaan voor onderhoud en service.

We leggen ons al ruim 10 jaar toe op de meest complexe bouwwerkzaamheden en op preventief en curatief onderhoud op moeilijk toegankelijke plaatsen. Ons dienstenaanbod heeft ons in staat gesteld om te werken aan alle mogelijk constructies, waaronder een groot aantal themaparken.

Onze teams zijn gespecialiseerd in onderhoud, inspectie en revisie van apparatuur en worden regelmatig gevraagd om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren in een aantal toonaangevende themaparken in Europa.

PREVENTIEF EN CURATIEF ONDERHOUD VAN STRUCTUREN, ATTRACTEN, GEBOUWEN

NA group verzekert samenwerking met een hooggekwalificeerde partner met een breed scala aan accreditaties en certificeringen (MASE, ISO9001, ACQPA, COFREND, CATEC)

dolor ut consectetur elementum id dapibus porta. libero elit.
Retour en haut